REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Metin Ünyay – All The World

World of Warcraft Shadowlands’in çıkış tarihi ertelendi

Blizzard’ın Ekim ayının son haftasında dağıtmayı planladığı World of Warcraft’ın (WoW) yeni genişleme paketi Shadowlands için sürpriz bir erteleme kararı çıktı. WoW’dan yapılan açıklamada oyunculardan aldıkları geri bildirim doğrultusunda oyunun gelecek sene çıkmasına karar verdikleri duyuruldu.

  • 249 kez görüntülendi.

Blizzard’ın en yeni WoW genişleme paketi olan Shadowlands için kötü haber geldi. Oyuncuların uzun süredir merakla beklediği oyun, planlanan takvimde satışa sunulmayacak. Ekim ayının son haftası oyuncuların erişimine açılması planlanan oyunun ertelenmesi kararı ise WoW’un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruyla öğrenildi. 

Ekibin başındaki isim olan John High imzalı açıklamada bir süredir Beta yani test sürecinde olan oyunun hazır olmadığına vurgu yapıldı. Takvimi değiştirmek zorunda kaldıklarını belirten High, beta sürecinde oyunu deneyimleyenlerin geri dönüşlerini dikkate aldıklarını ve kusursuz bir oyun çıkarabilmek için oyunun erteleneceğini duyurdu. 

Oyunu daha önceden ön sipariş yoluyla satın alanlar için bir değişiklik ise olmayacak ve oyun aktif hale geldiğinde oyunu deneyimleyebilecekler. 

World of Warcraft Shadowlands’in 2021 yılında ne zaman satışa sunulacağı ise paylaşılmadı. 

pic.twitter.com/FCkGYxax60

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ