REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Metin Ünyay – All The World

Microsoft Surface Laptop Go tanıtıldı: İşte özellikleri

Microsoft’un tasarımı ve uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni dizüstü bilgisayarı Surface Laptop Go’nun duyurusu yapıldı. İşte ürünün öne çıkan özellikleri…

  • 203 kez görüntülendi.

Microsoft Surface Laptop Go ismindeki yeni dizüstü bilgisayarın duyurusu yapıldı. 549 dolarlık fiyat etiketine sahip olan ve diğer Surface modellerine kıyasla daha makul bir fiyatla gelen Microsoft Surface Laptop Go, daha çok Google’ın Chromebook serisi laptop’larıyla mücadele verecek.

12.4 inç ekran büyüklüğüne sahip olan ve ince bir tasarıma sahip olması nedeniyle hafif bir yapıda olan ürün, 1536×1024 piksel ekran çözünürlüğü sunuyor. Ön yüzünde 720p görüntü alabilen bir dahili webcam barındıran cihaz, 10. jenerasyon Core i5 işlemciden gücünü alıyor.

Microsoft Surface Laptop Go tanıtıldı: İşte özellikleri

Surface Laptop Go ile birlikte tanıtılan aksesuarlar

64 GB eMMC hafıza ile 4 GB RAM kullanan Microsoft Surface Laptop Go, üç farklı modelde geliyor. Microsoft Surface Laptop Go’nun bir üst modelinde 8 GB RAM ile 128 GB SSD hafıza yer alıyor. Bu ürünün fiyatı ise 699 dolar olarak belirlendi. En üst modelde ise 8 GB RAM ile 126 GB dahili hafıza kullanılıyor. Ancak fiyat 899 dolara çıkıyor.

Ürünün Türkiye’de satışı yapılmayacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ