REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Metin Ünyay – All The World

Kişisel Stilin En Güzel Parçaları

Kişisel Stilin En Güzel Parçaları;Parfümler, günlük kişisel bakımın önemli bir parçası. İçerdikleri esasların etkisi de onların birbirinden ayrılmasını sağlar. Kadın ve erkekler için özel

  • 32 kez görüntülendi.

Parfümler, günlük kişisel bakımın önemli bir parçası. İçerdikleri esasların etkisi de onların birbirinden ayrılmasını sağlar. Kadın ve erkekler için özel tasarlanmış parfümler var. Bu ürünlerin içeriği, kadın ve erkek doğasına uygun olacak şekilde ayrı ayrı geliştirilir.

Bununla beraber hem kadın hem erkekler kullanabileceği ürünler de var. Bunlara unisex parfüm çeşitleri denir. Genel çerçeve de parfümler üç kademede sınıflandırılır. Eau de parfum EDP, eau de toilette EDT, eau de cologne EDC şeklinde ifadeler sınıflandırmanın bir parçasıdır. Bu ifadeleri doğru okuyarak parfümün ne kadar yoğun ve kalıcı bir kokusu olduğunu ya da hangi kalıcılıkta olduğunu anlayabilirsiniz. Bu bakış açısıyla kadın parfüm seçerken, kokusu kadar kullanacağımız mevsime, günün zamanına ve yerine göre karar verebilirsiniz. Kadın parfümleri arasında Yves Saint Laurent markası bulunur.

Parfümü Kullanma Püf Noktaları

Parfüm kullanımı sırasında sürülme zamanının duş sonrası olduğunu belirtiliyor. Hızlı kan dolaşımı dolayısıyla oluşan vücut ısısı, kokunun cilde daha kalıcı bir şekilde almasını sağlıyor ve aromasının değişmesini önlüyor.

  • Kokunun kalıcılığını uzatan en ideal vücut bölgeleri arasında şakaklar, iki göğüs arası ve kol içleri öne çıkıyor. Bu da kokunun bu bölgelerde mükemmel şekilde tende hapsedilmesini sağlıyor.
  • Parfümleri kapağı kapalı olarak nemsiz, serin ve karanlık bir yerde, dolapta ya da çekmecede muhafaza etmeniz gerekiyor. Aldığınız parfümün diğer ürünlerini de edinmeniz gerekebiliyor.
  • Parfümü, duş jeliyle yıkanıp kremini ve spreyini kullandıktan sonra uygulamak önemli. Bu şekilde vücudunuzda parfüm daha kalıcı olmasını sağlamış oluyor. Farklı ürünleri kullanırsanız parfümünüzün özgün kokusu diğer ürünlerle karışıp orjinalliğini kaybetmesine sebep olabilirsiniz.
  • Parfümü vücudunuzun uygun kısımlarına sürdükten sonra odaya biraz sıkıp içinde yürürseniz kokunun üzerinize homojen bir şekilde dağılmasını sağlamış olursunuz. Aynı zamanda duş almadan sürülen parfüm orjinal kokusunu muhafaza edemiyor ve kötü koku dağılmasına sebep oluyor.

Eşarp Ürünleri, İlgi Uyandıran Kombinlerin Yolunu Açıyor

Birçok farklı bağlama biçimi ile özel günlerinizde rahatlıkla güvenip kullanabilmenize ya da günlük yaşamlarınızda takabilmenize olanak sağlayan çeşitler, birçok modern ya da otantik desene sahip olan modelleri ile beklentilerinizi tamamen karşılıyor. Sıcakların ortaya çıkmaya başladığı ilkbahar ve yaz aylarından soğuk günlerin etkisine uygun kış ve sonbahar eşarp ürünlerine olmak üzere pek çok seçenek, kadınlara ve çeşitli kullanım amacı ile giyim modasını zenginleştirmek isteyen kullanıcılara sunuluyor. Çok çeşitli desen, tasarım ve malzeme alternatifiyle her gün farklı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Sade, düz renk eşarp renkleri ile sunulan modeller, farklı tarzları denemek isteyen pek çok kullanıcıya da alternatifli olarak geliyor. Geometrik tarzları ile kullanıcılarına birbirine teğet geçen çizgilerle tasarım harikası örnekleri sunan modellerden nostaljik esintiler sunan klasik modellere kadar tarzınıza anlam katıyor. Farklı yaş gruplarına sahip olan genç kadınların en fazla kazanmak istediği görünümlere tamamlayıcı aksesuar yapısı da sunan modeller, onların çanta, kemer ve bileklerine taktığı eşarp fularlarla daha iyi moda yapısında giyinmelerine imkân tanıyor. Eşarp aksesuarları, çiçekli modellerle her kadının aradığı tarzlarla fazla satın alınırken; leopar desenlere sahip modeller de orta yaş ve ileri yaş kullanıcılarının öncelikli tercihi oluyor.

En Popüler Eşarp Renkleri Nelerdir?

Popüler eşarp renkleri arasında klasik tercihlerin yanı sıra desenli modeller de çokça tercih edilir. Birbirinden farklı, şık ve modern desenlerin olduğu eşarplar için altın renk eşarplara göz atabilirsiniz. Tüm kombinlere uygun modelleri bulabileceğiniz bu içerikten farklı uzunluklardaki eşarplara ulaşabilirsiniz. Bej ve tonlarını bulabileceğiniz bej eşarplar arasından da hem sade hem de desenli seçeneklere ulaşabilirsiniz. Bej üzeri farklı desen ve renklerdeki modellerin yanı sıra set hâlinde satılan eşarplar da mevcuttur. Armine eşarp modelleri kadınlar tarafından tercih edilen bir marka.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ